Skogen

Blev lite sovmorgon i morse för allihop. Skönt att kunna sova längre än till sex ibland. 
Har fortsatt med bordstabletterna idag och det har gått med superfart. Igår tog datan slut på telefonen så nu är jag lite begränsad i mitt telefonsurfande och jag tror att det bidragit ordentligt till att det gått så fort och bra med virkningen ;)


Fyra stycken är iaf helt klara. Ska strykas lite lätt bara. Struntar i stärkningen som för övrigt blev riktigt bra. Jag använde florsocker och vatten och det blev riktigt hårt. 
Men ska det vara lätt att tvätta dom (risken finns ju att dom blir skitiga) så är det bättre att dom inte är stärkta. Jag ska virka några vita i framtiden som ska stärkas. Kanske göra en skål av dom nu när jag hittat en stärkelse som är bra? 

Tog en kvällspromenad förbi pappa idag. Alltså skogen är magisk nu! Det händer ngt nytt varje gång. 
Vitsipporna står fortfarande kvar på vissa ställen. Gullvivor finns också här och där. Granarna har nya skott och blåbärsriset lyser grönt i skogen. 

Nykottar 😊


Smultron på gång 😋


Trollskog 👹😂

Ska sätta mig en stund till nu med virkningen. Har en hel del annan virk som ska göras och jag hoppas bli klar med bordstabletterna i morgon 👍

☀️☀️☀️☀️



 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0