Regnrusk

Oj vad det regnat idag ☔️ segt värre har det varit. 
Har så mycket virkning i huvudet just nu så egentligen har det kanske inte gjort så mycket men det är bra mycket trevligare att sitta ute och virka. 

Fortfarande är det StoRrutor som hägrar. Minst 6 st om dagen vill jag få ihop så att planen inte spricker om att ha filten klar till nästa helg och det är alldeles lagom. 


Dagens färger..regnbågsrutor och rosrutor plus en "jag får se hur det blir" ruta. 

Har smygbörjat på vinter "bluffisar" oxå. Är svårt att låta bli att börja när man fått idéer ;) 

Glad midsommar 🌸

Tidiga mornar..

Vaknade redan kl fyra i morse. Himlen va klarblå och det såg ut att bli en kanondag vädermässigt. Somnade om och vakna halv sju till grå himmel och blåst. 
Blir virkning inne idag igen alltså. 
Har kommit en bit på syrrans balkongfilt. Hon har en balkong som jag inte skulle tacka nej till. Stor är den. I söderläge/västerläge är sen och har världens utsikt. Nu har hon då önskat sig en filt ut dit och suck vad jag har provat att få till en bra filt som ska passa ngt så fint. Färgglad ska den va och det är roligt. Älskar ju att virka färgglatt ;) Men ändå så svårt att få till rutor och färgställningar mm. 
Nu är jag iaf igång och wiiihooo vad roligt det är :)

Några exempel 



Har jag sagt att jag älskar regnbågsfärger ;) 

Sommarlov 🌸☀️

Så va sommarlovet äntligen igång 👍 
Vädret är väl sisådär men det gör att man får mycket gjort inomhus. Aldrig har jag väl haft så lite tvätt i tvättkorgen som jag har nu 😃 
Virkning hinns så klart med oxå. Jag fick klart sommar toppen igår. Den ska bara strykas lite sen är den klar att användas 😊 
Äntligen känns det som att sommarvirkningen kommit igång 😉




Sommarlov

Nu har vi äntligen sommarlov jag och barnen ☀️🌺 
Tid att sova, leka, vila, upptäcka och viiiirka 😊 
Skolavslutningen va som vanligt jätte mysig men eftersom jag fick gå på två som dessutom var väldigt lika så måste jag ärligt säga att jag var lite mätt på det på slutet. Nåväl, vackert var det och nu äntligen efter några dagars vardagskaos
så ska jag ta tag i virknålen 🌸💗

Hoppas det blir en lång, skön och varm sommar 


Sommar top, nytt försök

.. Började i söndags på en annan sommar top. (Den vita koftan från drops ligger i garderoben redan. Blev inte så nöjd med den:( )
Tror den kommer bli bra den här iaf? 
Med samma ruta kan man göra både en top och en klänning. Blir det här bra så prövar jag göra en klänning sen. 




Nu ska jag börja med ruta nr 8 

💗

Glasunderlägg

Första måndagen i juni ☀️ Lite allmän planering av veckan har gjorts och virkats har hunnits med. Fixade lite glasunderlägg till uteplatsen. 4 är klara men jag tänkte hinna få till det dubbla. 
Är inte mycket kvar på den vita koftan heller. 
Har funderingar på att göra en hörn till hörn filt. Det va ett tag sen jag gjorde en men jag måste bli klar med allt annat först. Filt till syrrans balkong och gardinerna till sovrummet. 

Skönt med sol idag 🌸☀️


Kalas 🎉

Varit på kalas hos lillasyster som fyllde 17 år i fredags :) 
Till henne gjorde jag en mandala/drömfångare i mjuka ljusa beiga toner med lite grönt i. 
Gillar färgsättningen jätte mycket och kommer nog använda den på ngt annat sätt oxå i framtiden. Kanske ett kuddfodral? 




virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0