Rutor och åter rutor

Hösten försvann i rasande fart. Sen julen.. och nu är det ett nytt år. 
Det har varit en intensiv höst och jag har verkligen inte haft långtråkigt ;)

Har gjort en stor sortering bland garner och färdiga alster. Sorterar och ordnat. Planerat och fixat. 

Handledsvärmare har virkats och sålts. Har några kvar men just nu behövde jag virka något annat.
Har börjat med ett rutprojekt som förmodligen kommer ta ett tag 

Tänkte först att det skulle bli som med årsfilten. En ruta om dagen eller fler om jag hann och orkade men jag tror att det får vara lite öppet med hur många rutor det blir. Alla småslattar utav bomullsgarn jag får kvar efter övriga projekt får bli en liten cirkelruta. Det första jag ska tillverka utav dom är ett överkast till dotterns säng. Kuddfodral har jag tänk på men även bebisfiltar. 
Är så skönt att ha ngt som bara ligger där som man kan ta till när man inte har ngt annat på gång eller när man är för trött för att börja på något nytt. 

Annars är jag väldigt sugen på virkade kläder just nu. Har virkat en blomrutetop som blev jätte bra :)  Skulle vilja göra en till men har haft alldeles för stor lust att virka färgglatt senaste tiden och koftan blir snyggast i en färg. 
Vill man se bild på blomkoftan så finns det en på instagram när den är nästan klar. Kommer bli en klar favorit i vår. 

Ha en fin helg 💗

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0