Hoffmaestro

Igår blev det ingen träning med virknålen alls (har legat på latsidan många dagar nu)
Men däremot fick resten av kroppen sig en omgång då jag och två systrar va på hoffmaestro. Jösses jag har nog inte studsat runt så där på 20 år! 
Det va helt galet och så kul :) 





Ha en härlig Valborg allihop 💗

Så mycket

...så mycket händer här nu. På alla plan och varken bloggen eller instagram hinns riktigt med. 

Kanske fattade jag inte riktigt förut vilken tid det tar att instagramma. Det är ju inte riktigt bara att lägga ut en bild och vara nöjd så för min del utan det kräver svar på frågor och tacka för positiv kritik och titta in på andras vackra bilder. 
Å andra sidan har jag knappt hunnit virka heller och kanske inte riktigt haft lust heller men OJ så mycket jag hittat som jag vill göra. Dessvärre är det stora projekt som tar tid. 
Just nu håller jag på med sovrumsgardinerna och jag som annars virkar färg och färg och färg virkar nu vitt vitt vitt..
Har väl kommit en tredjedel på första och som sagt det tar tid.. Igår blev inte en maska gjord på hela dagen. 

Tänkte ändra på det idag och virka så mycket jag kan. Mönstret är så enkelt och i huvudsak så kommer den att gå fort i jämnförelse med andra gardiner jag gjort så... Ha en härlig dag så länge så får vi sen när jag kan återkomma med bild på gardinerna.



(Blir nog utevirkning så småningom i solen :)) 

Vårvärme

På förmiddagen steg temperaturen till +23 på framsidans altan och jösses va mysigt det va att ta en kaffe i solen ☀️


Duken är köar nu och det är dags att sätte sig med gardinlängden igen. 
🌸

Dukar

Tragglar vidare med gardinen som tar sååå lååång tiiid! 
Det värsta är att när den är klar så måste jag göra en till! Å hej å hå. 
Vet inte ens om det blir bra. Inte förren den är klar och uppe...

Pausar iaf med lite dukvirkning nu på eftermiddagen. Får ta upp gardinen ikväll igen. Det gör ganska mycket med en duk på bänk eller bord. Anledningen till att jag vill ha en är mest för att skydda ytan på ev bänk eller bord men det blir rätt tjusigt oxå :) 

Hittade årsfilten oxå nu när vi packat opp alla lådor efter om tapetseringen. Va obra den kommer passa i vårt sovrum nu. Vet inte hur jag ska göra? Vill inte lägga undan den heller utan tror jag gör den klar så får jag se hur jag gör sen. Mycket hinner hända på 8 månader..


Ho hoo

Mandalas igen :D

Idag va Erica hemma för att vila sig. Märks lite på henne att veckorna varit annorlunda och dagens ledighet gjorde henne gott. 
I morgon får hon gå igen och sen har vi påsklov och kan vara lediga tillsammans med brorsorna. Det blir mysigt. Ska bli skönt att slippa väckarklockan och låta allt ta sin tid bara. 

Fick äntligen till en stunds sammanhängande virkning idag och det blev en mandala i färger där inspirationen kom ifrån en härlig bricka jag hittade på den galet roliga affären TIGER där jag och syrran va i söndags. 
Det fanns så mycket roligt i den affären och jag hade kunnat köpa massor av söta saker men kom hem med en bricka bara :) 



Så härligt med färg :) och är inte fåglarna bra söta? 


Dags nu..

..för ett nytt inlägg tycker jag. 

Har hänt massor här och när det inte hänt massor har jag gjort så lite som möjligt. 

Erica tog sin medicin i torsdags och det gick bra. Drog bara ut så himla mkt på tiden. Vet inte varför men halv sex va vi klara och fick gå därifrån. 
Då gick vi och hälsade på mamma/mormor som låg inne efter canceroperationen. Det va så skönt att få träffa henne en stund ❤️

Sen blev det plötsligt helg och vad som hände med lördagen minns jag inte? Men i söndags försov jag mig. Skulle in till stan med syrran och vaknade precis när vi skulle ha åkt... Vi kom iväg iaf och jag kom hem på eftermiddagen med lite grejer till hemmet efter tapetseringen. Tavellister bl.a. 

Målaren har blivit klar idag och det har varit ett himla flyttande på grejer hit och dit. Fattar inte att vi har så mycket saker? 
Jag är iaf mer än nöjd med allt :) det är så himla ljust och fint överallt. 


Tex så här i sovrummet. Ljust och blommigt. Och ja.. Det är ett ceriserosa överkasst. Det passade perfekt ihop med dom andra tapeterna men nu vet jag inte ;)

Virkningen har hamnat åt sidan litegrann men jag har tagit mig framåt några varv på gardinerna iaf som jag nu bestämt ska få vara i sovrummet istället :) 

Lite småplock över vad jag fixar med förtillfället men fort går det inte. 

Har varit lite barnvakt idag oxå åt syrrans sötnosar. ❤️ 

Nu blir det virkning 

Framme

Nu är mina mandalas framme i USA Mississippi :D 
Det tog sin tid men fram kom det tillslut :) 


Nu ska jag dricka lite kaffe innan det är dags att emla armar på Erica och se till att hon dricker. 
❤️

Tacksamhet

Idag är jag så otroligt tacksam att mammas operation gick bra.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Igår jobbade jag första dagen på nästan ett år och det började med att jag försov mig. Jag hann till jobbet i tid och allt men jag hade nog velat haft en annan start på dagen kanske. Typ en kopp kaffe innan jag gick hemifrån :) eller ett par lika strumpor.. 

I morgon är det dags för Ericas medicin på sjukhuset igen. Tänkte att vi kanske kunde hinna upp och hälsa på mormor oxå innan vi går till "vår" avdelning och tar medicinen. ❤️

Nu ska jag virka lite på ananasgardinen innan det är dags att göra middag 



virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0