Hej då januari!

Rätt skönt ändå att vi är närmare våren nu. 🌷
Skönt att det är fredag 🍧

Igår fick jag riktig dille på att virka färgglatt. Stoppa färgklickar lite här och var för att pigga opp lite. Överhuvudtaget få in lite annan färg i livet än grått, vitt och smutsig snö. 

Ha en härlig fredag 💗 




När maken är borta dansar garnerna på bordet

...=sant 😄 



Maken är borta hela kvällen vilket ger längre virktid över eftermiddagen än i vanliga fall. Jag behöver inte plocka undan för att vi ska få plats sex stycken vid middagen utan bara peta bort lite grejer i hörnet och duka till tre. Dessutom gör jag köttfärssås idag som vi ska äta i morgon vilket ger mig ytterligare virktid i morgon. Riktigt bra planerat.
Idag har gossen återfått färgen i ansiktet. Han har orkat leka och i morgon blir det skola. 
Vet inte vad jag gör om han blir sjuk igen nu? Flyttar till barnakuten förmodligen. Hyr ett rum på ackis helt enkelt. Nu kan vi väl få vara friska? Pleas! 

Igår kväll virkade jag rutan jag drömt om länge. Virkade bara för nöjes skull. Inte för att det behöver bli något just utan bara för att det är kul. 
Mönster på rutan finns hos "babylove brand" googla så hittar du.  Rutan blir ganska stor och färgkombinationer går som vanligt att göra i det oändliga. Jag valde att virka rutan i dom gladaste färgerna jag kunde hitta i garnpåsen. I framtiden kanske det blir en filt? 


Nu ska jag duka fram lite mat till dom som är hemma sen blir det virkningen igen. 💗

När blir grejer vintage? 😄

I natt (varför kommer man på allt på natten?) mindes jag att jag hade en lite låda med kylskåps poesi. Det som va så poppis för typ tio år sen. 
Tänkte att den där lilla lådan med massor av ord är perfekt för lilla (stora) sexåringen som för tillfället är som galen  i ord. 
Så i morse efter frukost blev det lite rotande i skåpen. Tur att jag inte gjort mig av med det. Brukar vara duktig med sånt annars men denna lilla låda med ord fanns kvar. 
Hela förmiddagen har det sen pysslats med ord. Det va ju jätte kul. Tyckte även jag 😊 Så nu kan man ju undra..är det vintage magneter på vårt kylskåp nu? 😂 


Bra låda då man kan få till så fina ord som virka 😄❤️

Igår blev bebiskoftan klar oxå. Den blev så sööööt 💗 
Måste bara tala om att gossen är bättre. Redigt förkyld men ingen temp som stiger mer än till 38. Känns skönt att det bara är en vanlig förkylning som omväxling. 





Jag skulle ha skrivit sjukstart på veckan 😷😣

Gossen hann innanför dörren igår, sen började klagan. 
"Jag känner mig förkyld" " jag har ont i huvudet" och "det gör ont i mina ben" 
Mmmm jaja tänkte jag. Han är trött efter skolan och vill ha lite medkänsla. Men när middagen serverades och klagovisan inte hade upphört så tog jag tempen. 
38.6
Där och då började min klagovisa. INTE IGEN!!! Va är det för fel? Varför varför varför blir vi alltid sjuka?! 
Jag bombar med vitaminer och frukt och grönt men ändå?! blir han sjuk. Gång på gång. Har så himla dålig erfarenhet av konstiga febrar så det är svårt att hålla sig lugn och sansad ibland. 
Det va så det började innan dottern fick diagnosen systemisk jia. Feber ofta som om immunförsvaret va för dåligt. Sen visade det sig att det va precis tvärtom. Hennes immunförsvar va FÖR bra och attackerade den egna kroppen i brist på bakterier och virus (riktigt så är det kanske inte men typ) 

Iaf så glödde virknålen när jag igår kväll virkade i panik för att slippa tänka på det. Fick ju hem mitt vackra järbo Nova garn. Färgerna är så klara och fina. Vackert helt enkelt. 
Idag virkar jag vidare på bebiströjans luva. Den blir bra söt ☺️💗 

Så mellan spring med dryck, termometer och alvedon så virkas det för fullt. Håller huvudet kallt och väntar med doktorsbesök minst en dag till.  




Mjukstart på veckan

Precis som rubriken lyder har vi verkligen mjukstartat idag. Redan i morse när vi gick och lämna storebror vid bussen bestämde jag att idag har vi en inne dag. 
Väggtermometern visade bara minus 4 och det är ju inte så farligt men blåsten...fy! Jag kunde knappt le och prata när vi kom in. Kinderna va fastfrusna 😳 
Det har ändå inte gått någon nöd på oss. Vi har lekt med monster high (jag har virkat medans 😜) Vi har ätit tacos rester (party 😜) och bakat en äppelkaka (jag ska egentligen inte baka och den där äppelkakan kan bara den som är riktigt godissugen eller hungrig gilla 😝)

Nu har brorsan kommit hem och jag ska passa på att virka lite mer på bebiskoftan. Det va ett tag sen jag hade en bebis men jag undrar lite hur storleken stämmer överens med verkligheten egentligen? Tycker det blir så stor.. Men det va storlek 0-3 månader och då behöver den väl va lite större än vad den behöver vara till en absolut ny liten spädis.. 



Moodfilten uppdatering



Det är snart slut på januari och jag har tagit mig igenom en månad med 4 rutor virkade varje dag. I februari och framåt behöver jag bara göra 2 rutor per dag och ändå få filten så stor som jag vill ha den. 
Jag kommer ändå att virka fyra rutor vissa dagar för att få ihop det med ihop virkningen. För när varje rad är gjord måste jag virka ett luftmaskvarv tillbaka på filten innan jag kan börja sätta fast nya rutor och den tillbaka virkningen tar en halvtimme har jag räknat ut. 
Det är så roligt med den här filten tycker jag :) Den har nästan blivit som en snuttefilt :D 

Annars virkar jag fortfarande på bebiströjor. En blev klar i morse till morgonkaffet. Ska i några knappar bara. 
Så har jag hunnit börja på en annan nu på eftermiddagen. 
Har varit en riktigt produktiv virkhelg här igen med andra ord 😄 

Nämen 😃

Jag fick hem garnet och jag är GALET nöjd!! 😍😍😍 det är så fiiint!!! Har redan hunnit virka några rutor (kastade i mig maten så att jag skulle kunna börja) 
Det är mjukt. 
Man blir glad av det
Det passar till MASSOR av projekt 
Plus minst 100 andra bra grejer. 
Det blir moodfilten jag virkar på ikväll med andra ord 😜



Sjukhusdag med sjukhusvirkning



Så va det en sån där sjukhusdag med dottern igen. Provtagningar, undersökningar och medicinering. 
Idag var det svårt att sticka henne. Ådrorna ville inte alls och förklaringen va en kombination av att hon druckit för dåligt och va rädd. Vi fick knata iväg till Barnlabb och lämna prover istället. Där gick det kanon bra. Sen tillbaka till väntrummet där vi läste böcker, ritade och virkade. 
Proverna va helt ok och hon fick ta sin medicin. Nu får vi vänta fyra veckor och några dagar på nästa dos och det känns så otroligt skönt att vi kan glesa ut medicinen. 
Virkningen va med idag så klart.Hade med mig garn och nål till att göra rutor till mood filten men det blev ändå bebiskoftan nr 2 som jag virkade på. Har hunnit med första armen idag tack vare all väntan på sjukan. 
Ikväll får jag hem lite nytt garn igen ☺️  Va bara tvungen att beställa hem några nystan av järbo Novas nya vårfärger. Kan nog passa in i mood filten. 
Nu är jag helt slut. Sjukhuset suger musten ur en. Även om allt går bra och man kommer därifrån så är just sjukhus riktiga energitjuvar tycker jag. Härligt med lördag i morgon. Då ska jag virka 😄 och kanske städa lite 😜 


Bebis koftan är klar 💗🌸

Blev klar med bebiskoftan på förmiddagen. Nu är även knappar i sydda och allt. Nästan alla fem av dom nystanen jag köpt gick åt och det va väl lite synd kan jag tycka för det hade varit kul att virka en bebismössa till men jag tänker inte köpa mer utav det garnet....än 😄

Här är koftan iaf.. 




 

Äntligen :)

...ja äntligen! Mönstret på bebiskoftan kom i lådan igår och jag är mer än nöjd med det.
Började igår på en kofta i garnet jag fick med i paketet och har fått garn av mamma till att göra nästa. Därefter ska jag också prova göra en i bomull. Den blir så söt! Ser massor av möjligheter till att göra om mönstret så att den blir lite annorlunda för varje gång men nu först måste jag göra ett par från mönstret så att mönstret liksom sätter sig i huvudet. 
Så där ja...nu börjar kvällens virktajm endast med avbrott för godnattsaga mellan halv åtta och åtta :) 
Ha det gott ❤️


Vårkänslor 🌸 i januari

Det är ju ändå rätt långt kvar till våren...men det är svårt att låta bli att längta efter den. 
Visst är det vacker ute och jag är så glad att det äntligen kommit snö och blivit ljust och fint ute. 
Jag virkar ändå med vårkänslor just nu. Blommor i rutor som jag tror får bli en filt att pryda uteplatsen med i sommar? Eller ligga över en stol? Eller över dotterns säng? Mest virkar jag för vårkänslan i sig tror jag ;) 
En ruta nu och då.. Så här ser den ut just nu 


Flower power typ 🌸

Vinter

Det är så vackert ute idag och inte farligt kallt alls. Vi har varit ute och skottat  och leverat små skidor till systerson. Åkt pulka. Tittat på snön. Så galet vackert ❄️💗❄️ 



Seg dag

Idag kom vi lixom aldrig riktigt igång med någonting känns det som.. Lite pyssel på morgonen med ett försök att göra ngt slags års hjul men det blev en flopp. Husets sexåring har börjat intressera sig för året och månaderna och jag tänkte att en cirkel uppdelad som en klocka som man kunde snurra på för att visa att året går runt. Börjar, slutar och börjar om igen. Men jag saknade ett jungfruben (tog mig halva dagen att komma på vad det hette) och färgen ville ALDRIG torka på det glansiga pappret så mina händer är nu färgade i regnbågens alla färger nästan omöjlig att få bort. Där ville minsan färgen fastna -.- 
Nu ligger iaf hjulet i en korg med andra grejer och används som karusell till polly pocket och andra små kryp. 
Flopp säger jag
Flipp säger sexåringen 

Har fäst trådar idag. Och klippt. Inte ngt vidare intressant men väldigt skönt att få det gjort. Tur att jag kom på att det är måååånga rutor som kommer vilja ha fästa trådar nu och inte sen i slutet av året. Då hade inte filten blivit klar förräns  i juni 2015... Så här ungefär ser den ut just nu 


Lååååång halsduk typ 😂

Trevlig helg! 💗

Såpbubblor

Idag på förmiddagen gick vi ut för att prova blåsa såpbubblor i minusgrader. Det gick så där. Det va nog lite för varmt ute. -10 har jag hört ska vara bäst. Men det gick att få bubblorna till is (det va det som va målet) om man hade lite tålamod och väntade medans man hade fångat dom på "blåspinnen" så frös dom faktiskt :) 
Sen har det virkats och lekts med polisgubbar och polly pocket dockor. Sjukhuslek med hushållsrullen som röntgenapparat. 
Undertiden fäste jag trådar och klippte av på filten för jag kan tro att det blir någe tråkigt att göra det senare mot slutet på ALLA 840 rutorna -.-
Nu är det gjort iaf. Har oxå virkat några fler blomrutor, vad nu det ska bli av dom?
Hittade ett sånt sött mönster igår på en virkad bebis tröja som jag köpte. Hoppas jag får hem det redan i morgon :D  Det va länge sen jag fastnade så mycket för ett mönster men nu när jag såg det här mönstret såg jag tuuuusen möjligheter i den. Spännande spännande för ett vrikfreak som mig ;) 


Så här har det sett ut idag på min hörna utan bordet 🌸

Äntligen feberfri 😃

Nu är gossen äntligen feberfri 👍 hurra!! 
Fortfarande är han rätt sliten men nu orkar han leka 😊 

Har virkat färdigt kuddfodralet och jag blev jätte nöjd. Är virkad olika på varje sida så att man kan vända på den. 
Den ena sidan kommer matcha mood filten. Den andra sovrummet som har ett rosa färgtema för tillfället. 
Har även under dagen virkat hjärtan att sy på rutorna på mood filten vid speciella dagar. Som tex när barnen fyller år mm. Plus att jag hittade en så himla söt ruta. Antingen gör jag en lite sommar filt att ha ute eller så får det bli ett prov till mood filten 2015...och dit är det långt så jag kommer hinna både glömma rutan och hitta andra 😜 


Baksidan på kudden 


Färdig kudde och blomrutan 😊 

Garnrea och kuddfodral ❤️

Under dagen piggnade faktiskt sjuklingen på sig och nu tror jag inte han har feber ens. Tack och lov!! Alltså behövde jag aldrig komma upp till 5 på hysteriskalan men nära va det... Det måste ju firas lite iaf tycker jag. Att han äntligen blev frisk och som ett brev på posten (snarare i mailen) fick jag veta att skapamer.se hade rea på sina järbo garner inklusive järbo nova som är ngt av ett favorit och lyxgarn. Det brukar alltid vara så himla dyrt. 
Några nystan i olika färger klickades hem och nu längtar jag tills jag får sätta kroken i dom 😃 
Under dagen har jag fortsatt på kuddfodralet. Baksidan blir med bara rosa rutor så jag kan vända på kudden när jag ledsnat på färgglatt (om man nu råkar göra det? Jag tvivlar) 

Efter kuddfodralet funderar jag på om jag ska ge mig på en sommarponcho till tösen eller kanske göra en bebiskofta? Har hittat en sån himla söt ruta (åtta kantig som en blomma nästan) till ponchon samtidigt längtar jag efter att få göra ngt litet med detaljer å knappar och annat jox. Men det kan ändras. Idéerna kommer å går... 😄

Kalla dagar ⛄️

Snö och sol ☀️❄️ så som en vinter ska vara 😊 inget kladd och ingen grå himmel idag inte. 

Vi har fortfarande feber i huset och jo kanske jag börjar bli hysterisk? På en skala 1-5 ligger jag nu på en 3. Igår kväll va den nog på en stark 4. Men han orkar retas lite lätt där han ligger, med syrran sin och han dricker bra... Vi väntar..lite till. 

Blev en sen kväll igår med. Med mina mått mätt. För efter jag gett nattdosen med alvedon ville jag vänta på att den verkade. Då kom jag på att jag vill nog ha ett kuddfodral som matchar mood filten. Började med några rutor och tänker fortsätta idag. Färgglatt blir det 😃 


Igår blev jag oxå klar med systerdotterns benvärmare som hon ska ha på ridlektionerna. Hoppas dom blir bra 😊

Hoppas det här blir en bra vecka nu och febern försvinner här ifrån och inte kommer tillbaka! 

Färdig med bebisfilten 😊

Sent igår kväll blev jag färdig med bebisfilten 😃 Väldigt kul att få ett smakprov på hur crochetmoodblanket2014 kommer att se ut 👍 
Hade jag däremot vetat att jag måste upp kl halv tre och leks jourhavande sjuksyster och ta hand om min lilla sjukling hade jag kanske inte stannat uppe så länge med virkningen. 
Blir lite galen 😖 varför ger det inte med sig med febern? Nu har han ju ätit penicillin sen i torsdagskväll och tycktes faktiskt bli bättre redan på fredag kväll.. Men ush, jag är van... Så jag har lite is i magen och blir nog inte hysterisk förräns på tisdag kväll/onsdag morgon om det håller i sig. 
Är värdelöst att åka upp till akuten med diffusa symtom (typ bara feber) för att få konstaterat att det ev är virus och vänts några dagar. Då kan jag lika gärna vänta hemma. Allmäntillståndet är ju gott så länge febern är bort. 
Nä nog om det nu.. Här kommer bilder på filten 😃 





Snöööö ⛄️❄️⛄️

Det kom snööö 😃
Lite sent tycker jag nog att den kom med den kom iaf ⛄️💗⛄️ 
Så julsakerna jag skulle ha plockat bort idag fick vara kvar en dag till för nu matchar ju insidan utsidan så bra 😊

Nytt på kroken 

Systerdottern behöver benvärmare på ridlektionerna nu när det har blivit riktig vinter. Moster fixar ☺️


Babyfilt och penicillin

Eftersom lilla sjuklingen igår blev ordinerad penicillin som ska tas tre ggr om dagen och själv inte är så pigg på det har det blivit väldigt lite virktid på ordinarie virktid. Då ges istället medicin. Och det tar tiiiid. Det måste peppas och hejas på. Lirkas och trilskas. Mutas och manas på. 
Ändå har jag nu på kvällen fått ihop alla rutorna till filten 😃 Ska bara få dit en fin och passande kant. 
Är lite kul att få ett smakprov utav vad som komma skall med moody filten. 
Jag va riktigt osäker när jag hade fått ihop två-tre rader om det verkligen blev snyggt men jojo 👍 det blev så mkt bättre än jag tänkt mig 😊 
 
När halva filten va ihopvirkad såg det ut så här 


 
Sov så sött 😴

Moody uppdatering



Det går faktiskt stadigt framåt med filten. Tittar man på den kan man tro att jag är väldigt ojämn i humöret eftersom varje ruta ska spegla dagens humör/känsla. Så här splittrad är jag inte alls 😂 däremot försöker jag ge varje ruta ngt slags tema över dagen. 
Idag måste febersjuka barnet träffa doktorn och det får nog bli en ljuslila rutan igen.. Den där färgen som har fått symbolisera väntan... 

Helt upp och ner 🙈

Vilket natt/morgon!! 
En tredjedel av familjen försov sig så här första skoldagen. En sjättedel vaknade sjuk kl 3 i natt och missar därmed första skoldagen på terminen. 
(Vill nu påminna om att mina matematik kunskaper inte är dom bästa och jag kan ha fel i det här med tredjedel och sjättedel men jag är ganska säker på att det är rätt 😜)
Det skruvade iaf om planerna för dagen lite med en extra hemma. 
Märkligt är att vi som är så pass isolerade pga av minstingens sjukdom ÄNDÅ lyckas få hem feber och sjukdomar.  Lite virk ska jag nog hinna med iaf mellan temptagningar, givande av febernedsättande och annat spring. Går fortfarande stadigt framåt med #crochetmoodblanket2014 och i morse började jag på rad nr 2 av många. Dagens tema får nog ändå bli -upp och ner...
Bebisfilten har oxå fått några fler rutor. Av 80 st har jag nog gjort några fler än hälften nu 😃 
Nu kallar sjuklingen på uppmärksamhet ❤️ 


Dagens rutor till bebisfilten 👶💚

Varför vattenstämpel på bilderna?

Jag har inga som helst problem med att dela med mig när det gäller virkning ang vart man får tag i mönster. Vart jag köper mitt garn och annat tips och trix. Jag har inga problem med att man använder mina bilder som inspiration eller virkar av/virkar lika. Det tycker jag bara är otroligt hedrande och jätte roligt. Mer virkning åt folket tycker jag. 
Men, jag vill inte att man tar mina bilder och använder dom som sina egna. Man kan visst få låna bilder av mig om man frågar först och hänvisar till mig. Det är helt ok. 
Ville bara göra det klart sedan ett eller flera konton tagit flera av mina bilder på instagram och lagt upp i sitt album utan att hänvisa till mig. Nu va jag bara en av flera hundra som va drabbad men det gör det ju inte ok för det. 
Jag är inte jätte glad över att behöva signera mina bilder. Tycker det förstör själva bilden lite :( men jag känner mig ändå tvungen. 
Internet är internet och allt kan delas och spridas och i dom allra flesta fallen så tycker jag det är super bra men man måste kunna hänvisa till någon slags källa.. Nå... Det va bara det. 
Därav sitter nu mitt instagram alias lite tjusigt på mina bilder i fortsättningen. Ha det gott 💗 


Lugnet innan stormen

Har varit ytterligare en lugn dag men snart börjar skolor och jobb som vanligt och rutinerna behövs igen. Komma upp på morgonen och i säng på kvällen. 
Måste hitta rutinen och tid till att fortsätta med filtprojektet oxå. Än så länge är det lätt men jag antar att det under vår och sommar måste planeras mer kring det. Virka gör jag ju varje dag men aldrig så här strukturerat som det ändå blir med 4 rutor om dagen projektet. 
Har kommit fram till att jag kanske ändå inte behöver göra 1440 rutor utan att det räcker med 1080 rutor. Jag vet mera säkert när jag fått ihop några fler rutor och kan mäta ordentligt. 
Idag har jag virkat fler rutor till bebisfilten oxå. Den kommer gå sååå mycket snabbare att få klart. 




En fin färgkombo tycker jag 😊

Verkligen virkväder ☁️☁️☁️

Dis å dimma får mig virka varje timma 😂 
Tur att jag inte profilerar min blogg som någon slags poetblogg eller så 😊
Men det är disigt och grått. Lågenergilamporna gör så att allt får ngt slags skönhetsfilter lagt över sig. Tur är väl det för annars skulle jag kanske inte hinna virka så mycket. Då hade jag nog KANSKE dammat och torkat golv istället?

Igår frågade en vän mig om jag inte kunde virka en filt till henne då hon ska få barn till sommaren 😊❤️ Å vilken lycka! Så nu sitter jag med ännu fler rutor som ska virkas 😃 och det ska bli jätte kul. Hon vill ha samma ruta som jag gör crochetmoodblanket2014 i och samma ihopvirkningssätt. På det viset får jag snabbare se hur filten kommer att bli, även om det bara blir i liten skala. Rutor i massor av färger virkas nu för fullt och det är så roligt ☺️💜💛💗💚💙❤️ Fick till en lite mössa idag oxå. Ska göra en till med andra färger i ränderna. 
Ha det gott! 


Lördagsmys

Det är gråare än grått och våtare än vått ute. Planen för dagen är nog mest att hålla sig vaken typ 😄 
Och virka så klart.. 😊 har redan virkat dit dagens rutor på filten och färgerna blev rosa, limegrön, ljusblå och mint. 
Idag får dom färgerna symbolisera längtan efter våren och vårblommor. Jag gillar vinter och snö  inte vinter och regn 😔 


Planering planering planering... Rutpappret har jag till motivation. Där fyller jag i, ruta för ruta som jag är färdig med så jag ser själv att det händer ngt. Antar att när jag kommer till strax innan mitten någonstans kommer tycka att det går lite trögt.. 

Sjukhusdag

Den här dagen har vi spenderat på sjukhuset för planerat besök innehållande läkarbesök och medicinering för min dotter. Hon har systemisk jia, en form av barnreumatism  (allvarlig dessvärre men hon börjar repa sig riktigt fint) 
På sjukhus får man vänta. Mycket. Det har jag lärt mig för länge länge sen och min kära mamma har lärt mig att handarbete ALLTID ska packas med i väskan när man ska dit. Klok mor jag har va ☺️
Så inte va det några svårigheter att få till dagens rutor idag heller. Dessutom fick vi vänta dubbelt upp idag eftersom provsvaren "kom bort i rörposten" och vi fick ta nya prover och vänta ännu längre 😳 Man kan ju undra vem som fick dom där proverna istället eller om det sitter något litet troll i dom där rören som livnär sig på prover 😱👹 
4 rutor idag oxå alltså... Vit ruta för sjukhus. Grå/lila för vääääntan. Röd för kärleken till hela stora familjen. Gul för hoppet som tändes efter läkarbesöket. Vi är på väg åt rätt håll ❤️💛😘

Sjukhusvirkning 😊💜

Matte va aldrig min starka sida...

Måste bara påpeka att för att få filten så stor jag vill ha med 1440 rutor måste jag ju göra 4 rutor om dagen! 😳😱😣😄😂 jaja, virka på bara 😂😂😂

Huvudbry 😳😜

Efter många mätningar och räkningar 😜 har jag förstått att filten inte kommer att bli så stor som jag ville när vi når 1 januari 2015. Prutt 😣
Jag vill inte göra en större ruta heller för den är perfekt till ihopvirknings sättet jag valt så efter lite klurande hit och dit har jag kommit fram till att göra två rutor om dagen istället för en. Bästa lösningen hittills och den håller jag fast vid. 
Har jag räknat rätt kommer filten bli ca 280 cm på längden mer eller mindre..
Kanske lite i det största laget men va tusan 😄 då lär den räcka över dubbelsängen iaf 😊 


Gult för solen
Grönt för den gröna vintern vi har
Rost för besökare som inte dyker upp så ofta 
Rosa för det tycker jag är snygg ☺️ 

#crochetmoodblanket2014



Nu har det börjat 😃 
Ruta nr 1 2014-01-01 blev en gul ruta. 
Jag tänkte nog lite på solen när jag gjorde den. Äntligen har man fått se solen i några dagar efter (det känns som veckor) dagar av grått och regn. 
Hörde att 2014 ska vara ett år då solen går in i en extra aktiv fas och norrsken kommer synas ofta. Kanske man får se ett i år ☀️ 
Känslan för dagen får bli entusiastisk 😄🌟 för det är faktiskt så det känns just nu med filten. Kommer bli jätte roligt det här. 
Glöm inte att gå in på instagram och titta på alla andras första ruta och följa det här som pågår världen runt. Ska bli spännande att se alla färdiga filtar i början på nästa år 🎉😘

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0