Livet

...har en förmåga att komma emellan mig och bloggen ;)

Nu har jag iaf en stunds paus och då tänkte jag passa på att uppdatera. 
Det är mest rutor jag har virkat sista tiden. Rutor till filtar. Rutor till koftor. Rutor på prov. Rutor som säkert aldrig kommer bli något..


Har fått klart två bebisfiltar där en fick gå i gråa och gröna nyanser. Först var jag tveksam till resultatet. Är så van att virka i massa färger men jag ville verkligen se hur den skulle bli. 
Garnet (järbo Nova) är helt otroligt mjukt och det blev faktiskt riktigt bra när den blev klar :)Häftigt effekt med det gråa som går in och ut i cirkeln. 

Sen hade jag två till tre rutprojekt till som jag igår fick avbryta på löpande band >.< Dom gick åt skogen kan man säga och nu ligger dom i en låda och väntar på dom. Upprepning, fortsättning eller soptunnan? Vi får se..
För att slippa tänka på dom misslyckade projekten så började jag med ett nytt :D 
Mera rutor i marks och kattens flox. Det är så himla synd att det garnet inte finns längre :( Jag har gjort så mycket i det och älskar verkligen det garnet. Kvalitén är outstanding! 


En rörig hörna på köksbordet :) 
Min röriga hörna som ibland är större och ibland bara stor ;) 

Nu ska jag återgå till mina rutor och hoppas på att jag slipper lägga dom i avfallslådan..

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0