Still going strong :)

Fortsätter med filt och gardin men nu suger det ordentligt i fingrarna efter att starta upp ngt nytt. 
Kan sitta ute och virka igen utan att smälta bort. Det är skönt :)

Veckan som kommer blir det nog inte lika mycket virk som jag är van vid. Så här i mitten/slutet på aug händer det massa annat skoj. Men jag tror ändå jag ska hinna mina tio varv om dagen. Hoppas det :)


Ute virk :) 

Åskmorgon

Så mysigt att vakna av regn och muller ☔️
Efter allt utdragande av sladdar och kokande av kaffe vatten satt jag mig med virkningen och tittade på regnet. 
Barnen är i ett riktigt semester mode just nu och tar det också lugnt på morgonen. Helt enkelt mys. Bara katten fick spel på regnet och gick och gnällde och jamade. Ville ut men inte i regn. 


4 handledsvärmare klara. Redo att skickas iväg till Svalas projekt för att samla in pengar till organisationen Min Stora Dag 😊



Rutorna har (även om jag är långt ifrån klar med det rosa varvet på alla cirklar) börjat virkas ihop 💗 
Nu ska jag ta tag i dom tio varven på gardinen. Disciplin 😄 

Handledsvärmare part III

Ja vi fortsätter väl med handledsvärmare då :)
Efter att jag fått dit ett gult varv på varje cirkel och gjort mina tio varv på gardinen så har jag ägnat mig helhjärtat åt handledsvärmarna. Fyra par har jag fått färdiga och håller på med femte paret. Det rosa paret tingade Erica så jag får leta efter mera rosa garn om jag ska kunna skicka iväg ett rosa par. Eller ngn annan färg :) 


Jag vill bli färdig nu med något av mina stora projekt så jag kan få börja på något av dom nya garnerna och nya projekten. En halstub skulle jag vilja göra :)
Men som sagt först vill jag ha klart åtminstone gardinerna :) 

Nu blir det virktajm 💗

Handledsvärmare part II

Dagen har ägnats mestadels åt handledsvärmarna. Vill få några stycken klara så jag kan skicka iväg dom i början på nästa vecka.  
Jag har än så länge endast virkat i ull men funderar på några i akryl oxå då det sticks mindre. Ett par virkar jag i baby merino och det sticks garanterat inte ;)
Blir lite olika färger och modeller. Hoppas dom värmer ömma handleder i höst/vinter. 



Handledsvärmare

Vissa av höstprojekten fick jag visst börja med tidigare :) 

I en grupp på Facebook gjorde en mamma en efterfrågan att virka handledsvärmare till barn och skicka till henne som hon sen skulle sälja tillsammans med te. Alla pengar hon får in kommer skänkas till organisationen Min Stora Dag som ger barn som är sjuka presenter och olika upplevelser för att förgylla deras jobbiga vardag. Hennes dotter har barnreumatism precis som Erica och både hennes dotter och Erica har fått presenter därifrån. Presenter som för Erica har betytt så himla mycket och gjort att sjukhuset inte bara är elände och smärta hela tiden. Hon har fått en jätte söt kanin (mjukis ej riktig 😉) och andra leksaker efter undersökningar och provtagningar som varit jobbiga. Googla Min Stora Dag eller sök dom på Facebook 😊 

Det här projektet har iaf satt igång handledsvärmartillverkningen på riktigt så nu går virknålen riktigt varm här hemma. Först gardinen 10 varv, sen handledsvärmare så mycket jag hinner. Ett par är redan klara och par nummer två är under uppbyggnad 😃 


Ha en härlig varm dag ☀️☀️☀️ 
Själv tänker jag sitta där det är som svalast och virka 🌸😊

Disciplin

Har blivit tvungen att organisera lite runt alla virkningar så att jag har lite koll på att det går framåt. 
Målet är att virka ett gult varv på tio cirklar om dagen och 10 varv på gardinen varje dag. Allt annat är en bonus. Vill hinna börja med höst och vintervirkningen så snart som möjligt men inte förrän gardinerna är klara. 
Sen vill jag börja med sjalar :) handledsvärmare :) vantar :) mössor :) 
Har beställt hem lite nytt vintergarn för att göra en tubhalsduk och längtar som tusan efter att få sätta kroken i det. 
Nu ska jag morgonvirka och lyssna på åskan ⚡️☔️


(En ugglelykta till ska jag hinna med. Ska bli födelsedagspresent 😊) 

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0