Morgonstund

Är vaken alldeles själv. Alla andra sover. Dimman har lättat nu och solen värmer redan galet mycket. 
Vi har haft två helt underbara dagar vid havet. Först med Stora familjen. (Tror jag räknade ut att vi va 17 pers) till Åland för bad och bus. Morfar/farfar, systrar, bröder och syskonbarn. 


Virkningen va med och några varv blev faktiskt gjorda både på båten och på klipporna. 

Sen hem och pausa en dag och så bar det iväg igen för ytterligare en heldag vid havet. Mittemot Åland denna gång hos barnens farmor och farfar. Där va så varmt i vattnet att man kunde ligga i hela dagen utan att bli blå om läpparna. Det gjorde vi nästan oxå. Bara pauser för fika och mat. En helt underbar dag ☀️ Jag hann med virkning där oxå 😊 i skuggan en stund. 



Jag har flera stycken virkningar igång nu tackvare att jag satte igång en ny enkom till Åland. Ville inte ha med mig alla rutor och färger till cirkelfilten så då började jag med en top i vitt. Sen så har jag börjat på en mandala i pastellfärger till syrran så tre virkningar är igång samtidigt. Om jag inte glömt ngn (det har jag säkert) 

Älskar sommarn! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

virkatbymalin.blogg.se

Jag är en virkfantast som virkar varje ledig stund med andra ord... ...Här virkas det för fullt :) Jag virkar på beställning och kommer även att lägga upp en del alster till försäljning. Om du hittar något du vill ha så skriv bara en kommentar :) följ mig gärna på instagram: @nillams heter jag där

RSS 2.0